Masthead header

Sinä kysyt, sisko vastaa. Osa 14: Miten somekouluttaa itseään?

Lukijamme lähestyi meitä kinkkisessä kysymyksessä:

Missä oppisin jotain digiviestinnän saloja? Tuhansia euroja en pysty sijoittamaan. Mitä tarvitsisin selviytyäkseni esim. yhteen ihanaan uuteen työhön? Mistä lähden mielestänne liikkeelle?

Siskot huutavat hurraa uusille urahaaveille! (Hurraa! Hurraa! Hurraa!) Unelmointi on mahtavaa!

Löysimme muutamia koulutuksia, jotka voivat olla hyvä askel, kun haluaa lisätä omaa viestinnällistä osaamistaan. Markkinointiviestinnän ammattitutkinnon voi suorittaa useissa eri oppilaitoksissa. Koulutuksen kesto on noin vuoden ja hinnat vaikuttivat nopealla googlailulla vaihtelevan 58-890 euron välillä!

Hieman kevyemmän startin saa esimerkiksi kuukauden mittaisella Markkinointi-instituutin Digimarkkinoinnin kurssilla, mutta sille tulee hintaa jo päälle tonni. Pystyisitkö nykyiseen työhösi liittyen kouluttamaan itseäsi? Auttaisiko uusi osaamisesi työnantajaasi? Aina kannattaa kysyä!

Vaikka Suomi on tunnettu tutkintokeskeisyydestään, ei se ole ainoa tie onneen. Eräätkin nimeltämainitsemattomat Somesiskot aloittivat viestinnän opintonsa, mutta lopputulos oli infoähkyn sijaan karkkiähky. Ihan tyhjin käsin emme kuitenkaan jättäneet leikkiä kesken: jossain sokerihumalan rajamailla syntyi Somesiskot. Siispä tilanteen salliessa on ihan hyvä tarkastella sopivuutta ennen pätevyyttä tai ainakin sen ohella.

Omaa ammattitaitoa voi lisätä myös monella muulla tavalla! Tässä lista palveluista, jotka tarjoavat koulutusta edullisesti tai veloituksetta (tietyin ehdoin). Valitettavasti kotimaisia verkkokurssittajia emme tunne (infoa meitä, jos niitä on), mutta mikäli voit seurata opetusta englanniksi, kannattaa tsekata nämä.

10 FREE ONLINE COURSES IN SOCIAL MEDIA AND INBOUND MARKETING

CreativeLive
Lynda

Sokerina pohjalla on Markkinoinnin Viikko (ent. Markkintointiviestinnän viikko), joka järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 21. – 22.9.2016. Siis tällä viikolla! Tästä tapahtumasta voi saada kimmoketta tuleviin pohdintoihin, jos ohjelma vaikuttaa kiinnostavalta.

Toivottavasti tästä on apua!

 

Lähetä kirjoitus ystävälleOta yhteyttä siskoihin

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*