Masthead header

Sinä kysyt, Sisko vastaa. Osa 11. Miten yhdistää Instagramin Facebookiin?

Tuulia lähetti Somesiskoille kysymyksen!

Heippa! Saisiko teiltä joskus artikkelin aiheesta kuinka liittää yrityksen instagram-feedi facebook sivulle. Olen tätä usemman kerran koittanut pähkäillä, mutta ei onnistu. Instagram on tuonut kuvien julkaisemisen helpoksi, mutta olisi mukavaa jos feedi löytyisi myös facebookin puolelta, joka toimii tällä hetkellä enemmänkin virallisena uutispalstana.

Kiitos Tuulialle erittäin hyvästä käytännön kysymyksestä! Juuri tätä varten Somesiskot on perustettu.

On kaksi erilaista tapaa yhdistää Facebook ja Instagram toisiinsa.

  1. Ylläpitämällesi Facebook-sivulle voidaan yhdistää linkki Instagramiin pysyvänä palikkana (eng. tab).
  2. Instagram kuvasi voidaan yhdistää Facebookin uutisvirtaasi. Aina julkaistessasi kuvan Instagramissa se tulee myös sivusi Facebook-uutisvirtaan.

Näin saat Instagram kuvasi osaksi Facebook-sivuasi

Facebookissa on useampia sovelluksia, joiden avulla tämä onnistuu. Esimerkiksi InstaTab tai Instagram Feed Tab for Pages. Sovelluksen asentamisen jälkeen valitse ”asetukset” ja kirjoita käyttäjätunnuskenttään oman instatilisi tunnus. Sovellus etsii kuvat.

Näiden sovellusten avulla saat Facebook-sivullesi vasempaan reunaan linkkipalikan, josta pääsee tilillesi Instagramissa. Saat halutessasi myös sivusi yläpalkkiin Instagram-välilehden.

 

instagram

Näin saat Instagram-kuvasi ylläpitämäsi Facebook-sivun uutisvirtaan

Tämä tarkoittaa, että julkaistessasi kuvan Instagramissa, näkyy se samantien myös Facebook-sivullasi. Linkitys tulee tehdä Instagramin kautta.

Mene Instagramissa tilisi asetuksiin. Valitse sieltä ”linkitetyt käyttäjätilit”. Sieltä pääset linkittämään Instagramin Facebookiin. Instagram linkittää ensin automaattisesti kuvavirran omalle henkilökohtaiselle Facebook-sivullesi. Voit vaihtaa tämän hallinnoimaasi Sivuun samasta paikasta, mistä linkityksen ensin teit. Katso tarkemmat ohjeet eri käyttöliittymille täältä.

Mukavaa someilua kuvien parissa!

Lähetä kirjoitus ystävälleOta yhteyttä siskoihin

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*